Online резултати

ivanrilski_mc@abv.bg     Телефон: 0700 10216

ЕКИП

Известно е, че за успеха на всяка работа се изисква да имаш подготвен екип от специалисти, които владеят работата си и умеят да работят заедно. В репродуктивната медицина работата в екип е абсолютно задължително условие за успех.
А при нас в МЦ „Св. Иван Рилски” – Тутракан да си подготвен не е достатъчно. Нужно е и специално отношение към работата. Да знаеш, че заради нея ще жертваш личното си време, ще работиш не по часовник, а докато има какво да се върши. И може би най-важното – да не си безразличен към всеки отделен случай.

д-р Любомир Бойчев – акушер-гинеколог

Управител

Създател и управител на Медицинския център, д-р Любомир Бойчев е известен експерт в областта на асистираната репродукция. Има редица специализации придобити в университетски центрове във Страсбург, Берлин, Ним, Виена и Лювен и няколко следдипломни квалификации по оперативна гинекология, ендоскопска хирургия, асистирана репродукция и ултразвукова диагностика.Той е един от водещите специалисти у нас, практикуващи ендоскопска хирургия. През 2016г. в Барселона получава "MIGS" сертификат, издаден от световния проект „Winner's project” в областта на минимално инвазивната ендоскопска хирургия. Два пъти е избиран за “Лекар на годината”. През 2015/2016г. носител на престижното отличие “Лекар, на когото българите вярват”.

д-р Любомир Бойчев

акушер-гинеколог
управител

д-р Богомил Бойчев

акушер-гинеколог