Медицински център
•СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ•  гр. Тутракан

нощувка в русе

PrenaTest™ включи синдромите на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY.

инвитро-тутракан1На 1 юли 2014 г. PrenaTest™ направи следващата стъпка в своето усъвършенстване, като разшири обхвата си, включвайки най-честите дефекти свързани с половите хромозоми – синдромите на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY.

Наред с разширения обхват, услугата вече е значително по-достъпна и индивидуализирана. Цената на пакета PrenaTest™ започва от 1500 лв. за PrenaTest™ 1 и достига до 2100 лв. за PrenaTest™ 7 като включва самото изследване, транспортирането на кръвните проби до Констанц, Германия с куриер, консултации със специалист по медицинска генетика, както и с наблюдаващия бременността Ви гинеколог.

В зависимост от преценката на лекаря и Вашето желание, вече имате възможност да избирате кой от следните пакети на PrenaTest™ е най-подходящ за Вас:

  • Пренатест 1 – включва Синдром на Даун (Тризомия 21)
  • Пренатест 3 – включва Синдром на Даун, Едуардс и Патау (Тризомии 21, 18 и 13)
  • Пренатест 7 – включва Синдром на Даун, Едуардс и Патау (Тризомии 21, 18 и 13) и най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY)

За всеки от трите пакета имате възможност да изберете с доплащане опция PrenaTest™ express, с която ще получите своите резултати в рамките на 1 седмица.